Over ons

KAAN-GluePoints, is de enige fabrikant in de Benelux van lijmpuntjes / lijmdots en lijmstrepen.dotomatic_w

Sinds juni 2014 zijn wij ook de producent van unieke automatische lijmpunten dispenser “DOT O MATIC”

Naast de productie van lijmpunten zijn wij ook gespecialiseerd in diverse soorten en maten sluitzegels, dubbelzijdige tapes (in verschillende maten en kleef krachten), klittenband in strepen of rondjes, diverse display-producten en nog veel andere artikelen die u hier op onze site kunt bekijken.

Veel van deze producten worden door ons uit voorraad geleverd. Onze producten worden voornamelijk gebruikt in grafische / display- en direct-mail industrie, in hand- en thuiswerkcentrales en door iedereen die maar iets handmatig moet plakken.

Met het gebruik van onze Lijmdots zijn dure hotmelt machines niet nodig. Ons doel is hoogwaardige producten te leveren tegen een scherpe prijs. Daarbij verlenen wij graag  een goede persoonlijke service!

In tegenstelling tot onze concurrenten zijn onze producten van Nederlands fabrikaat !

Kaan-GluePoints is een flexibel bedrijf dat zeer klantvriendelijk en klantgericht te werk gaat. Wij hebben geen negen-tot-vijf mentaliteit. Wij zijn bereikbaar van 08:00 ’s morgens tot 20:00 ’s avonds, ook in het weekend.

Met distributeurs in 36 Europese landen, Australië en India zijn wij zeker geen kleine speler en sterk concurrerend op het gebied van kleefmiddelen en lijmdots.

prijsgarantie